Het échte verhaal van Roodkapje in Openluchttheater Ede

21-07-2013 12:02
VAN DE REDACTIE
0 reacties
Laat de tekst voorlezen met ReadSpeaker
EDE - Roodkapje: niet zomaar een sprookje! Iedereen kent het verhaal van Roodkapje. Roodkapje krijgt een mandje van haar moeder dat ze naar oma moet brengen, onderweg komt ze de wolf tegen en de rest kun je wel raden. Maar weet je ook dat er twee kabouters waren? En een bange agent? En drie lelijke zussen die staan te springen om een man? En dat er niet één wolf was, maar een hele groep? Nee? Dan ken je vast het echte verhaal niet. Het echte verhaal van Roodkapje.

En dat verhaal brengt Toneelvereniging Mariahout, Zaterdag 27 juli staat het gezelschap in het fraaie Openluchttheater in Ede. De voorstelling begint om 14.30 uur en duurt tot 16.00 uur. De poorten gaan om 14.00 uur open. Ongeacht leeftijd kosten een kaartje 7.50 euro per persoon.

Roodkapje is een voorstelling voor jong en oud, vanaf 4 jaar. Het beroemde verhaal werd speciaal voor Toneelvereniging Mariahout bewerkt door Michelle van Daalhoff, die tevens de regie in handen heeft.

Nieuwsblad Ede Stad houdt een prijsvraag over Roodkapje. Lees de papieren editie van woensdag 24 juli en win toegangskaarten.


Toneelvereniging Mariahout

Toneelvereniging Mariahout bestaat al 40 jaar en brengt jaarlijks een volwassenen? en jeugdvoorstelling. De spelersgroep, van de jeugdvoorstelling, bestaat dit jaar uit 22 enthousiaste spelers die samen met een zevental mensen achter de schermen Roodkapje gaan maken en spelen.

Het bijzondere van de spelersgroep is dat deze voornamelijk uit enthousiaste jongeren bestaat. Meer weten over dezevereniging weten bezoek dan onze website.

http://www.toneelverenigingmariahout.nl/


Twitter en Facebook
Twitter: http://twitter.com/tvmariahout
Facebook: http://www.facebook.com/ToneelverenigingMariahout

Voorstelling : Roodkapje door Toneelvereniging Mariahout
Datum : Zaterdag 27 juli 2013
Locatie : Openluchttheater Ede/ Ingang via achterzijde: Burg. Bootlaan 1
Tijd : Poort open vanaf 14.00 uur
Aanvang : 14.30 uur
Einde : 16.00 uur
Toegangsprijs : 7,50 euro ongeacht leeftijd.
SqlXml execution failed. ORA-00936: missing expression
  • Agenda