Afbeelding
Politie Ede

Politie boekt succes in strijd tegen inbraken in parkeergarages Ede: verdachten op heterdaad aangehouden

8 februari 2024 om 13:24 Inbraak Tips van de redactie

EDE Een succes voor de politie Ede woensdagavond. In de strijd tegen de reeks inbraken in auto’s in de parkeergarages in Ede centrum konden twee verdachten aangehouden worden, ze werden op heterdaad betrapt.

Sinds afgelopen oktober is er een golf aan auto-inbraken geweest in de parkeergarages van Qpark in Ede. ,,Nadat het in november even rustig was laaide het weer op in december, januari en februari. De laatste tijd was het voornamelijk nog raak in Qpark Achterdoelen. Vanaf oktober zijn daar meer dan 42 inbraken gepleegd”, legt wijkagent Tibor van Aggelen uit.

TWEE AANHOUDINGEN NA ‘MOOIE ACTIE’

,,Na diverse surveillances en afspraken die gemaakt zijn met Qpark was het tijd om door te pakken. De inbraken kwamen wekelijks terug. Woensdagavond hebben wij een actie gehouden in en rondom de parkeergarage waarbij het weer raak was. Door een mooie actie hebben wij op heterdaad twee verdachten aangehouden. Een prachtige actie en het politiewerk waarvoor wij bij de politie zijn gegaan. Nu hopen op een mooi resultaat in de afhandeling van deze zaak.”

Mensen die woensdag slachtoffer zijn geworden van een inbraak in hun auto in de Qpark Achterdoelen kunnen zich melden bij de politie Ede via tel. 0900-8844.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie