Deze week wordt druk gewerkt aan de opbouw van de ijsbaan.
Deze week wordt druk gewerkt aan de opbouw van de ijsbaan. Friends on Ice

Friends on Ice gedupeerd door inbraak

4 december 2019 om 06:20 Inbraak

EDE De organisatie van Friends on Ice in Ede is in de nacht van maandag op dinsdag gedupeerd door een inbraak. Daarbij werd ook de tent vernield.

Dat meldt de organisatie. ,,In de nacht van maandag op dinsdag vonden een stel asocialen het nodig om in te breken in onze zojuist opgezette tent", schrijft de organisatie. ,,Door het opensnijden van zeilen verschaften zij zich de toegang tot de tent. Er werden drie geluidsboxen, een mengtafel en twee schroefboormachines (Makita en DeWalt) gestolen. Best wel een tegenvaller. Ook jammer dat we nu de tent moeten repareren en goed moeten gaan beveiligen met alle kosten van dien."

Friends on Ice hoopt dat de goederen nog terug komen en doet een oproep aan iedereen in Ede en omgeving: ,,Mocht iemand op internet, Facebook, Marktplaats (in de directe omgeving van Ede) een aanbieding zien van twee grote geluidsboxen LX 50, een kleine JBL geluidsbox met versterker en een mengtafel, dan vernemen wij dat graag." 

Ook richt de organisatie zich nog aan de inbreker(s): ,,Als je ballen hebt, kom je de spullen terugbrengen. Je mag het ook 's nachts bij de voordeur zetten."

De opbouw van de ijsbaan van Friends on Ice is in volle gang. Komende zaterdag moet de schaatsbaan de deuren voor het publiek openen. Daarna kan er geschaatst worden tot en met 18 januari 2020 op de ijsbaan op het Raadhuisplein.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie