Afbeelding
112Heuvelrug.nl

Inbraak dupeert voetbalvereniging Bennekom

28 januari 2020 om 16:45 Inbraak

BENNEKOM Bij voetbalvereniging Bennekom is in de nacht van maandag op dinsdag ingebroken. Bij de inbraak zijn gereedschappen ontvreemd. ,,De heren van de onderhoudsploeg zitten met hun handen in het haar", zo schrijft de politie op Instagram. De daders hebben vermoedelijk van een voertuig gebruik gemaakt. 

Voorzitter Jan Burggraaf van vv Bennekom baalt van de vernielingen. ,,De laatste tijd wordt de buitenploeg in toenemende mate geconfronteerd met vernielingen op onze accommodatie, zoals het openknippen van hekwerken, het onklaar maken van verlichting, poging tot openbreken van kleedkamerdeuren, het openbreken van onze diverse houten gebouwtjes en het wegnemen van kleine goederen", zegt hij.

ZEER GROTE SCHADEPOST ,,Deze week (nacht van maandag op dinsdag) is er wederom ingebroken en nu met grote gevolgen. De containers van de bunker zijn opengebroken waarbij praktisch al het elektrisch handgereedschap is ontvreemd, evenals bladblazers. Een zeer grote schadepost is hierdoor ontstaan."

Burggraaf roept zijn leden en anderen in Bennekom op om ,,goed bedacht te zijn op situaties die niet normaal zijn, onder andere in de nachtelijke uren en tegen sluitingstijd van de accommodatie." Mensen die iets gezien hebben kunnen zich melden bij de politie tel. 0800 8844. 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie