Afbeelding
Politie

Politie Lunteren wijst inwoners op gevaar inbraak

2 november 2022 om 08:11 Inbraak

LUNTEREN De politie van Lunteren heeft dinsdagavond inwoners van het dorp gewaarschuwd voor het gevaar van een inbraak. Dat gebeurde bij een zogenoemde witte voetjes actie. 

,,De donkere maanden staan weer voor de deur en vaak zien we dat in deze periode de woninginbraken toe nemen. Om de inwoners uit het dorp alert te maken en aandacht te schenken aan de maatregelen die u kunt treffen om inbrekers af te schrikken, hebben we vanavond weer een witte voetjes actie gehouden”, legt de wijkagent uit.

,,Samen met twee inwoners uit het dorp zijn we op pad gegaan in de omgeving van de Willem Welgravenlaan, de Valkseweg Oost en de Engweg. Tijdens onze ronde konden we, zonder dat bewoners het merkten, woning en schuren binnen komen. Bij een aantal plekken hebben we het bekende witte voetje achter gelaten en bij een aantal anderen hebben we de bewoners geconfronteerd met de openstaande deuren.”

Volgens de wijkagent kan het niet vaak genoeg gezegd worden: ,,Voorkom een woninginbraak en sluit uw deuren goed af! Ook als u thuis bent.”

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie