Afbeelding
Archieffoto - ZHZActueel.nl

Politie zoekt laptopdief Ede

25 september 2019 om 06:50 Misdaad

EDE De politie is op zoek naar een man die een laptop heeft gestolen. Het televisieprogramma BureauGLD van Omroep Gelderland besteedt vandaag aandacht aan deze zaak.

Een vrouw liet op vrijdag 3 mei 2019 om 13.15 uur per ongeluk haar tas met daarin haar laptop aan haar fiets hangen toen ze haar fiets voor een winkel aan de Brouwerstraat stalde. Ze liep de winkel in maar realiseert zich snel dat ze de tas heeft laten hangen. De tas blijkt dan al gestolen te zijn door een man die met een vrouw aan het winkelen is.

Op beelden is deze diefstal te zien: de man blijft eerst buiten de winkel staan terwijl zijn vrouw binnen is en pakt later de tas. Deze tas doet hij bij de kassa in een shopper van de winkel. In het tv-programma zijn de beelden te zien. De politie wil graag weten wie de man herkent.

OVERVAL KESTEREN In de uitzending ook aandacht voor de overval op een juwelierszaak in Kesteren. Volgens de politie gepleegd door leden van een dadergroep die ook in Veenendaal diverse overvallen gepleegd zou hebben en die mogelijk een link hebben met Ede.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie