Afbeelding
Politie.nl

Politie treft hennepkwekerij met 1200 planten aan in Deelen

17 september 2020 om 15:43 Misdaad

EDE De politie Ede heeft donderdagochtend een hennepkwekerij in Deelen opgerold. De agenten troffen na een anonieme tip ongeveer 1200 planten aan in een ondergrondse opslagruimte bij een woning. Er zijn drie verdachten aangehouden. De kwekerij is geruimd en de goederen zijn grotendeels vernietigd, meldt de politie.

De verdachten zullen zich in een later stadium voor de rechter moeten verantwoorden. De gemeente Ede, de omgevingsdienst en de politie stellen een onderzoek in. 






View this post on Instagram









Naar aanleiding van een anonieme melding deden wij, @politieede , @wijkagenten.lunteren en ik, vamorgen een instap in een woning in #Deelen. Dit in verband met de mogelijke aanwezigheid van een hennepkwekerij. In een ondergrondse schuur/bunker, behorend bij deze woning, werd een hennepkwekerij met ongeveer 1200(!) planten aangetroffen. Bij deze actie werden er drie verdachten aangehouden. De kwekerij is geruimd en de goederen zijn grotendeels vernietigd. De verdachten zullen zich in een later stadium voor de rechter moeten verantwoorden. De @gemeenteede en de omgevingsdienst stellen, net als wij, een onderzoek in. Deze zaak bewijst dat het melden van verdachte situaties belangrijk is. Dit kan rechtstreeks bij de politie op 0900-8844 of eventueel anoniem via Meld Misdaad Anoniem. Deze meldlijn is beschikbaar via 0800-7000. Ook online melden is mogelijk. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijke organisatie. De anonimiteit en veiligheid van melders is voor M. van hoofdbelang. #misdaadloontniet #politie #ede #hennepkwekerij

A post shared by  Wijkagent Andries (@wijkagent_ede_buitengebied) on

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie