Afbeelding
112Heuvelrug

Man gewond na incident met luchtdrukpistool in Veldhuizen

20 september 2020 om 07:59 Misdaad

EDE De politie is op zoek naar informatie over een incident met een luchtdrukpistool, afgelopen woensdagmiddag in de omgeving van de Luynhorst in Ede.

Rond die straat in de Edese wijk Veldhuizen reed een 50-jarige man uit Veenendaal in zijn taxibusje. De politie kreeg in eerste instantie de melding dat de man met iets was bekogeld, maar na onderzoek bleek het kleine projectiel afkomstig van een luchtdrukpistool. Het slachtoffer werd meegenomen door de ambulance naar het ziekenhuis. ,,We zijn meteen een onderzoek gestart. Dat betekent dat we een buurtonderzoek hebben gehouden en zijn wij op zoek naar mogelijke camerabeelden hebben gekeken of deze er zijn. Het is nog onduidelijk wat hier nu precies is gebeurd, vandaar dat we jouw hulp goed kunnen gebruiken’’, schrijft de politie op Facebook.

,,Was jij afgelopen woensdag tussen 15.15 uur en 15.45 uur in de (omgeving van) Luynhorst en heb je iets verdachts gezien? Bijvoorbeeld een opvallend voertuig of heb je mensen gezien die zich opvallend gedroegen? Misschien heb jij wel dashcambeelden of camerabeelden van die dag. Alle mogelijke informatie die kan helpen ontvangen wij graag. Heb je informatie? Bel dan 0800-6070 of stuur een privé bericht via Facebook. Liever anoniem je melding doorgeven? Bel dan 0800-7000.’’

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie