Afbeelding
Facbookpagina Mariëlle Broersen - Ouwersloot

Boze moeder uit zich op Facebook tegen onbekende mountainbiker

31 oktober 2020 om 21:25 Misdaad

LUNTEREN Mariëlle Broersen-Ouwersloot uitte zich zaterdagochtend boos op haar Facebookpagina. De moeder van een peuter (2) fietste vandaag met haar bakfiets op de Goudsberg in Lunteren toen een man op een mountainbike haar tegemoet kwam.

Ted Walker

,,Je kwam me tegemoet, een jongedame met een bakfiets, die fietsen daar niet veel ik weet het. Het was ook niet echt vrijwillig die hele berg op met een bakfiets... Ik zag je aan komen en ben zo goed als mogelijk aan de kant gegaan’’, schrijft Mariëlle.  ,,Door de bladeren durfde ik niet verder de kant in omdat ik de aarde er door heen zag komen. Je kwam me voorbij, je botste ergens tegen aan en reed verder met een hele hoop geschreeuw en getier.’’

,,Laat mij even uitleggen dat ik het niet goed hoorde omdat mijn 2,5 jarige peuter moord en brand begon te gillen!!’’, zo vervolgt ze. ,,Je fietste door en ik zag je niet meer, ook niet toen ik terug reed.” Volgens de moeder botste de moutainbiker tegen haar peuter ,,die net op het verkeerde moment een mooi blaadje op de grond zag liggen en zijn hoofd naar buiten stak.” De peuter heeft aan het voorval een blauw en gezwollen gezicht overgehouden (foto). ,,Ik hou mijn zoontje in de gaten in de hoop dat er niks ernstigs met hem is’’, schrijft Mariëlle Broersen op haar Facebookpagina. Het bericht werd tot nu toe al 588 keer gedeeld. 

Inmiddels gaat het met de kleine knul van bijna drie jaar weer wat beter. ,,Het gekke is dat ik in eerste instantie niks aan hem zag’’, vertelt Mariëlle zaterdagavond aan edestad.nl. ,,Maar bij thuiskomst zag hij er uit als op de foto. Ik heb er meteen een koud washandje en daarna koude boter op gesmeerd. Inmiddels is de zwelling daardoor een stuk minder. Ik heb al vaak tegen hem gezegd dat hij zijn hoofd niet buiten de bakfiets mag steken. Dat zal hij na deze ervaring waarschijnlijk ook niet meer doen’’, aldus Mariëlle Broersen - Ouwersloot.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie