Afbeelding
Archief BDUmedia

Edenaar beroofd bij sportpark in Veenendaal

2 november 2020 om 15:54 Misdaad

EDE Een 65-jarige man uit Ede is op sportpark Panhuis in Veenendaal op gewelddadige wijze beroofd. De man zat in zijn auto op het parkeerterrein toen een onbekende zijn deur opentrok en hem klappen gaf. De politie komt graag in contact met getuigen. 

De Edenaar zit op zondagavond 1 november rond 18.30 uur in zijn auto te wachten op het parkeerterrein aan de Verlengde Sportlaan in Veenendaal. Plotseling wordt het autoportier opengetrokken. Iemand schopt de man direct in het gezicht, trekt de telefoon van de man uit zijn handen en vraagt om geld. Ondertussen blijft de onbekende man klappen geven aan het slachtoffer. Doordat de motor van de auto al draait lukt het het slachtoffer om weg te rijden. 

De verdachte wordt geschat op 16 tot 20 jaar oud. Hij had een licht getinte huidskleur en hij sprak met een accent. Opvallend is dat het slachtoffer de verdachte al enige tijd over het terrein had zien rondlopen en dat deze contact leek te hebben met iemand in een donkere Volkswagen Polo die ook op het terrein geparkeerd stond. 

GETUIGEN De politie heeft de gewelddadige beroving in onderzoek. Getuigen worden gevraagd zich te melden. Ook als iemand camerabeelden heeft van de directe omgeving kan het goed zijn contact te leggen met de politie. Op de beelden kan waardevolle informatie staan.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie