Afbeelding
AberMedia

Frontale aanrijding Wekerom; bestuurster naar ziekenhuis

14 september 2019 om 09:35 Ongeval

WEKEROM Op de Edeseweg in Wekerom zijn vrijdagavond twee personenauto´s frontaal op elkaar gebotst. Hierbij raakte de 21-jarige bestuurster van één van de voertuigen gewond. De inwoonster van Lunteren is voor nader onderzoek naar het ziekenhuis in Ede gebracht. De bestuurder van de andere auto, een 20-jarige Lunteraan, bleef ongedeerd.

Het ongeval gebeurde rond 22.10 uur op het onverlichte gedeelte tussen Wekerom en Ede. De vrouw reed volgens de politie vanuit Wekerom richting Ede en de man vanuit Ede richting Wekerom. Waarschijnlijk is één van de voertuigen op de verkeerde weghelft terecht gekomen. De politie heeft een eerste verklaring van beide bestuurders opgenomen. Over enkele dagen moeten beiden op het bureau nog een tweede verklaring afleggen. Ter plaatse wordt geen nader onderzoek verricht.

De ravage was enorm. Brokstukken van de auto's lagen over tientallen meters verspreid. Een velg met een deel van de aandrijfas lag ruim zestig meter verderop in de berm. Een bergingsbedrijf heeft de wagens afgevoerd. De Edeseweg was tot na 23.00 uur afgesloten voor het verkeer.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie