Afbeelding
Aber Media

Wielrenster in kritieke toestand na ongeval in Renswoude

10 augustus 2020 om 07:50 Ongeval

RENSWOUDE De wielrenster die zaterdag bij een ongeval tussen Renswoude en Scherpenzeel zwaargewond raakte, verkeert nog steeds in levensgevaar. Dat meldt de politie. Er zijn daarnaast aanwijzingen dat er andere mensen betrokken waren bij de val van de fietsster. Zij hebben mogelijk opzettelijk gehandeld.

Na het incident zocht de politie ook actief in Ederveen, waar twee scooters zouden zijn gezien die mogelijk betrokken waren geweest bij het ongeval. 

De politie is dringend op zoek naar mensen die meer weten over de gebeurtenissen die tot het ongeluk hebben geleid. Na het incident zijn er meerdere getuigen geweest die bij het slachtoffer in de buurt zijn gebleven. Er zijn ook getuigen die rondom het ongeluk in de buurt waren, maar die de politie nog niet heeft kunnen spreken. 

Ook is de politie op zoek naar vier mensen die op twee scooters reden. Mogelijk zijn zij betrokken geweest bij het veroorzaken van de val. Iedereen die meer informatie heeft over de gebeurtenissen van zaterdagavond wordt met klem verzocht zich te melden bij de politie.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie