Afbeelding
Ted Walker

Veel schade en gewonde bij eenzijdig ongeval in Otterlo

31 augustus 2020 om 23:34 Ongeval

OTTERLO Veel schade en een gewonde maandagavond bij een eenzijdig ongeval op het Mosselsepad in Otterlo. De bestuurder van een auto raakte de macht over het stuur kwijt en raakte drie geparkeerde auto’s om vervolgens met de eigen auto op de zijkant tot stilstand te komen. 

Volgens getuigen lagen de twee inzittende van het voertuig bovenop elkaar na de crash. Een van de twee werd voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Naast een ambulance werd ook de brandweer ingezet om hulp te verlenen. Zij hebben de auto weer op vier wielen gezet. 

De auto die crashte werd afgesleept door een bergingsbedrijf. Een geparkeerde mini liep krassen op een van de wielkasten op. Twee andere auto’s kwamen er minder genadig vanaf. De achterste van de twee geparkeerde auto’s werd dusdanig geraakt dat deze de auto daarvoor ramde. Hoe groot de schade aan deze auto’s is en of er nog mee gereden kan worden is niet bekend. 

ALCOHOL Volgens getuigen die de klap hadden gehoord en meteen daarna naar het voertuig zijn gegaan, zou er alcohol in het spel zijn geweest. ,,We roken de lucht al van een afstandje’’, zegt een omstander. De politie kon dit maandagavond niet bevestigen. ,,Ik kan hier nog geen mededelingen over doen, we zijn nog met ons onderzoek bezig’’, zegt een agent ter plaatse.

Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie