Afbeelding
Ted Walker

Fietser gewond na aanrijding met bromfiets in Ede

11 september 2020 om 22:45 Ongeval

EDE Een fietser is vrijdagavond naar het zich laat aanzien zwaargewond geraakt na een aanrijding met een bromfiets op de Molenstraat in Ede. De man werd per ambulance vervoerd naar het UMC ziekenhuis in Utrecht. Voordat de ambulance naar Utrecht reed had het personeel een rendez-vous met een ingevlogen traumateam. De traumahelikopter landde langs de N224. De trauma arts reed met de ambulance mee naar Utrecht.

Waardoor de twee partijen met elkaar in botsing kwamen is nog onduidelijk. ,,De toedracht hebben we nog niet helder’’, zegt de Officier van Dienst (OvD) van de politie ter plaatse. ,,Of we iemand als verdachte hebben aangemerkt? Nee, op dit moment nog niet’’, aldus de OvD.

In eerste instantie leken de twee opzittende van de brommer ongedeerd. Toch kwam er later voor de bestuurder, een jongeman, een ambulance ter plaatse. De verkeersspecialisten van de dienst Verkeersongevallen Analyse van de politie doen ter plaatse nader onderzoek. De Molenstraat is, komende uit de richting van de Raadhuisstraat, ter hoogte van de Bunschoterweg, afgesloten voor doorgaand verkeer. 

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie