Afbeelding
Ted Walker

Opnieuw ongeval op Dr. Willem Dreeslaan

17 september 2020 om 18:15 Ongeval

BENNEKOM Voor de tweede dag op rij is er een ongeval gebeurd op de Dr. Willem Dreeslaan ter hoogte van de nieuwe op- en afrit van en naar de A12. Daarbij raakte vandaag in ieder geval een persoon gewond. Een kindje, dat ook bij het ongeval betrokken was, heeft van de hulpdiensten een ‘trauma-beertje’ gekregen.

Het ongeval gebeurde rond 17.40 uur. Twee auto’s kwamen met elkaar in aanrijding, een van de voertuigen reed het andere voertuig in de flank. Het heeft files tot gevolg op de Dreeslaan, omdat verkeer niet de oprit richting Arnhem op kan. Ook op de snelweg hoopt het verkeer op, omdat verkeer dat vanaf knooppunt Maanderbroek komt en de afrit neemt, niet linksaf naar Ede kan. Verkeersregelaars proberen het verkeer zo te begeleiden dat er toch enige doorstroming kan plaatsvinden.

Gisteren ging het ook al mis op precies hetzelfde punt. Daarbij ontstond grote schade, maar gewonden waren er toen niet. De politie onderzoekt de toedracht van het ongeval van donderdag, mogelijk heeft een van de automobilisten een rood licht genegeerd of over het hoofd gezien.

Bron video: Ted Walker.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie