Afbeelding
Ted Walker - MN

Gewonde en grote schade bij aanrijding tussen twee auto’s in Ede

26 september 2020 om 20:51 Ongeval

EDE Op de Klinkenbergerweg in Ede zijn zaterdagavond rond half negen twee auto’s op elkaar gereden. De schade aan de voertuigen is groot. Volgens een getuige zaten er in de blauwe auto twee personen, in de witte auto zouden vier personen hebben gezeten. In een van beide auto’s zouden ook twee hondjes hebben gezeten. In ieder geval één persoon, een inzittende van de blauwe auto, raakte gewond. 

Het slachtoffer werd met spoed naar een ziekenhuis vervoerd. Vier andere betrokkenen werden onderzocht in een tweede ambulance, zij bleken ongedeerd. In eerste instantie werd ook de brandweer naar het incident gedirigeerd, maar later bleek er geen sprake van beknelling van personen in een van de voertuigen te zijn. De hondjes liepen zover bekend geen verwondingen op. Zij werden tijdelijk bij kennissen ondergebracht.

Volgens een getuige reden beide auto’s op de Klinkenbergerweg. De blauwe auto zou uit de richting van het centrum zijn gekomen, de witte auto kwam uit de richting van Bennekom. Op de kruising ging het mis toen de witte auto afsloeg naar de Emmalaan. De verkeersspecialisten van de dienst Verkeersongevallen Analyse van de politie is onderweg om de toedracht van het ongeval in kaart te brengen. 

Bron video: Ted Walker

Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie