Afbeelding
Ted Walker

Bestuurder gaat er vandoor na aanrijding op de Keesomstraat in Ede

13 mei 2021 om 02:17 Ongeval

EDE Op de Keesomstraat in Ede vond woensdagavond rond 22.30 uur een aanrijding tussen twee auto’s plaats. Een van de twee partijen verliet de plaats van het ongeval. De andere partij bleef lichtgewond achter. De bestuurder van dat voertuig werd, omwille van pijn in zijn nek, ter plaatse onderzocht door personeel van de ambulancedienst. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd.

Volgens omstanders werd de auto van het slachtoffer al rijdend van achteren geraakt door een blauwe Renault Clio. De bestuurder van die auto startte na het ongeval zijn afgeslagen voertuig en reed weg. Als laatste werd gezien dat hij vanaf de Keesomstraat rechtsaf de Einsteinstraat in reed.

AUTO GEVONDEN Agenten die hulp verleenden bij het ongeval surveilleerden daarna in het Edese industriegebied, er van uitgaande dat de blauwe Renault ergens geparkeerd zou zijn. Op de Pascalstraat troffen zij het voertuig aan. De auto is in beslag genomen en door een bergingsbedrijf afgesleept. De auto van het slachtoffer werd ook in beslag genomen. Later zal aan beide voertuigen (sporen)onderzoek worden gedaan 

Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie