Afbeelding
tedxmedia.nl - Kees van Kooten

Ongeval tussen auto en scooter in Ede leidt tot tweede ongeval op dezelfde weg; één gewonde naar het ziekenhuis

9 juli 2021 om 20:50 Ongeval

EDE Op de Bennekomseweg in Ede vonden vrijdagavond twee aanrijdingen plaats. In eerste instantie botsten een scooter en een auto met elkaar op de kruiding met de Enkalaan. De opzittende van de scooter raakte hierbij gewond. Zij werd onderzocht in een ambulance en hoefde niet te worden vervoerd naar het ziekenhuis. De scooter waarop het meisje reed, raakte zwaar beschadigd.

Door dit ongeval ontstond er file op de Bennekomseweg. In die file ontstond kort na het eerste ongeval een kop- staartaanrijding. Twee personenauto’s en een busje reden tegen elkaar. De bestuurster van het middelste voertuig werd door medewerkers van de ambulancedienst uit haar voertuig geholpen. Zij raakte gewond, en werd na onderzoek in de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Naast de ambulancedienst en de politie werd ook de brandweer van Bennekom met gepaste spoed naar het ongeval gedirigeerd. Zij verrichtten hand en spandiensten en stelden één van de voertuigen veilig. Het overige verkeer ondervond hinder van de aanrijdingen doordat er tijdelijk maar één rijbaan beschikbaar was.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie