Afbeelding
@tedxmedia

Flinke schade bij ongeval in Ede

23 december 2021 om 21:10 Ongeval

EDE Op de Lunterseweg in Ede vond donderdagavond een ongeval plaats. Daarbij raakte niemand ernstig gewond. Een vrouw werd nagekeken in een ambulance en hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd. De betrokken auto liep flinke schade op.

Volgens omstanders kwam de vrouw uit de richting van Ede. Ze wilde twee langzaam rijdende auto’s inhalen en precies op dat moment besloot de achterste van de twee auto’s ook in te halen. De vrouw in de witte auto moest daardoor uitwijken en raakte daarbij een boom die naast de andere weghelft staat. Vervolgens schoot zij terug om daarna naast het fietspad, langs de rijbaan uit de richting Ede, in een greppel tot stilstand te komen. De auto werd door een bergingsbedrijf afgesleept. 

De andere auto die zijn/haar inhaalactie ook inzette heeft mogelijk niets van het ongeval gemerkt. Die auto is niet geraakt en heeft dan ook geen schade als gevolg van dit ongeval. Desondanks hoopt de vrouw uit de witte auto dat de bestuurder/bestuurster van die ,,kleine donkere” auto (of andere getuigen van het ongeval) zich zullen melden bij de politie.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie