Afbeelding
@tedxmedia - William Harthoorn

Auto ramt boom in Wekerom

Ongeval

WEKEROM Op de Koperensteeg in Wekerom heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. De bestuurder van een auto raakte de macht over het stuur kwijt en ramde een boom. Volgens omstanders zijn er twee personen gewond geraakt bij de aanrijding. Een derde inzittende zou ongedeerd zijn gebleven. Eén van de inzittenden is door hulpdiensten kortstondig gereanimeerd. Een woordvoerder van de politie liet zaterdagochtend gevraagd naar het ongeval het volgende weten: ,,Bij het ongeval in Wekerom aan de Koperensteeg was een auto met daarin drie personen betrokken. Het gaat om mannen van 24/25 en 26 jaar oud, allemaal afkomstig uit Kootwijkerbroek.''

De bestuurder (25) heeft mogelijk te hard gereden en was mogelijk onder invloed van alcohol. Verder onderzoek moet uitwijzen wat er exact gebeurd is. Samen met de bestuurder is een inzittende (24) naar het ziekenhuis gebracht. Zij zijn buiten levensgevaar. De inzittende van 26 is licht gewond geraakt.

Voor het ongeval werden twee ambulances en een traumahelikopter opgeroepen. De twee slachtoffers werden met spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De auto raakte twee bomen en kwam tegen een hekwerk tot stilstand. 

De Koperensteeg werd afgesloten gedurende de afhandeling van het ongeval. Agenten van de Verkeersongevallenanalyse onderzochten de toedracht van het ongeval. Van de bestuurder werd in het ziekenhuis bloed afgenomen om te onderzoeken of hij onder invloed was toen het ongeval gebeurde.

Bron video: @tedxmedia - William Harthoorn

Afbeelding
advertentie