Afbeelding
AberMedia

Motorrijder gewond na aanrijding met brommobiel

Ongeval

WEKEROM Bij een aanrijding tussen en motorrijder en een brommobiel is zondagochtend de motorrijder ernstig gewond geraakt.De man is, na te zijn gestabiliseerd door de ambulancemedewerkers, met ondermeer been-, heup- en armletsel overgebracht naar het ziekenhuis. Bij een nabijgelegen woning worden camerabeelden uitgekeken.

De bestuurder van de brommobiel, een 17-jarige jongen uit Wekerom, bleef ongedeerd. Een passagier van de brommobiel had last van zijn hoofd maar hoefde na te zijn onderzocht niet naar het ziekenhuis. De bestuurder van de brommobiel is aangehouden als verdachte van het veroorzaken van een aanrijding. Dit is een standaard procedure bij dergelijke ongevallen en beschermt het recht van de verdachte.

STOFWOLK De brommobiel reed op de Lage Valkseweg vanuit de richting van Wekerom en wilde linksaf de Hoge Valkseweg inrijden waarbij de bestuurder de tegemoetkomende motorrijder te laat opmerkte en de motor de brommobiel frontaal aan de voorzijde raakte. ,,We hoorden een harde klap en zagen in eerste instantie alleen een grote stofwolk van de motorfiets die door de berm schoof” vertelt een buurtbewoonster. ,,Even later zagen we de motorrijder liggen en zijn gelijk hulp gaan bieden” vervolgt de vrouw.

De politie heeft een groot deel van de kruising afgesloten. De Forensische Opsoring Verkeer doet ter plaatse onderzoek naar de toedracht van de aanrijding.Zowel de motorfiets als de brommobiel raakten zwaar beschadigd.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie