Afbeelding
AberMedia

Scooterrijdster uit Lunteren gewond bij ongeval in Barneveld

Ongeval

LuNTEREN/BARNEVELD Een 20-jarige scooterrijdster uit Lunteren is zaterdagmiddag gewond geraakt bij een botsing met een bestelwagen op de Nijkerkerweg in Barneveld, ter hoogte van de kruising naar de nieuwe woonwijk Bloemendal.

Het slachtoffer, dat onder meer beenletsel opliep, is na behandeling door ambulancemedewerkers doorgestuurd naar de huisartsenpost. Een jongeman die als passagier achterop zat, bleef ongedeerd. De automobilist, een 31-jarige Kootwijkerbroeker, raakte ook niet gewond.

De bestuurder van de bestelauto reed rond 16.50 uur vanuit de richting van bedrijventerrein Harselaar op de Nijkerkerweg en sloeg, toen hij een groen verkeerslicht had, linksaf naar de nieuwe woonwijk. Op dat moment reed de scooter op het fietspad vanuit de richting van de Thorbeckelaan. De bestuurster verklaarde later tegenover de politie dat zij waarschijnlijk door rood is gereden.

,,Het was een gigantische klap’’, aldus een buurtbewoonster, die het ongeval zag gebeuren. Zowel de scooter als de bestelwagen raakte behoorlijk beschadigd. De bestelauto is door een bekende van de bestuurder afgevoerd. De scooter is blijven staan en is later opgehaald. De politie heeft meerdere verklaringen opgenomen en stelt geen verder onderzoek in.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie