Afbeelding
BDUMedia

Dode vrouw in Ede was bewoonster pand; drie twintigers verdacht

24 juni 2020 om 13:52 Overig

EDE De politie is bezig met een groot onderzoek in de buurt waar dinsdagavond een dodelijk slachtoffer is gevallen. Het gebied rondom het flatgebouw aan de Jan Th. Tooroplaan waar het lichaam van de jonge vrouw werd gevonden, werd afgezet met linten. Het gaat om de bewoonster van het pand. 

Er zijn drie verdachten aangehouden. vestigde de Officier van Dienst dinsdag. Het gaat om twee mannen uit Ede van 23 en 21 en een man uit Wageningen van 27. Alle drie zitten zij nog vast. Er wordt onderzocht welke rol zij gespeeld hebben bij het overlijden van de vrouw.

,,We zien dat er veel vragen zijn over de toedracht. Dit zal uit het onderzoek moeten blijken en de politie is hier nog druk mee bezig, zowel in de woning als in de buurt. Tot die tijd zal de woning bewaakt worden. Dat doen we om te voorkomen dat eventuele sporen niet verstoord worden", laat de politie weten.

Een van de verdachten heeft het incident bij de politie gemeld.

Hulpdiensten kwamen dinsdag rond 20.00 uur massaal ter plaatse, waaronder zeven politieauto's en twee ambulances. Er werd ook een traumahelikopter opgeroepen, maar deze werd even later gecanceld. 

De politie vraagt mensen die de bewuste avond iets opvallends gehoord of gezien hebben, zich te melden. Tips doorgeven kan via 0900-8844 of via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem). 

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie