Afbeelding
Politie.nl

Politie Ede zoekt eigenaren van gestolen gereedschap en etenswaren

5 augustus 2020 om 08:18 Overig

EDE Op de Sportlaan in Ede is woensdagnacht rond 05.15 uur een verdachte van diefstal aangehouden. Dit gebeurde naar aanleiding van meldingen van verdachte situaties in een tuin aan de Bodenheimstraat en bij een woning op de Wandscheerstraat. 

Bij de verdachte werd een aantal opvallende goederen waar hij geen verklaring voor had aangetroffen. Naast een slijptol, een set schroevendraaiers, een accuschroefboormachine (met een sticker waar 'kapot' op staat) en een freesmachine, had de hij ook ingevroren, zelfgemaakte (rozijnen)broodjes, kipfilet en gehakt bij zich. 

EIGENAREN De goederen zijn in beslag genomen. Ook is de politie op zoek naar de eigenaren van de voorwerpen die zijn aangetroffen. Wie iets herkent kan contact opnemen met de politie via 0900-8844.

TOENAME Verder meldt de politie dat er in Ede de laatste tijd sprake is van een toename aan diefstal uit tuinen en schuren. Deze diefstallen vinden voornamelijk plaats in de nachtelijke uren. ,,De dader(s) betreden de tuin, voelen aan deuren en ramen, en als deze niet zijn afgesloten, maken ze van de gelegenheid gebruik om rond te kijken en goederen weg te nemen", aldus de politie. 


View this post on Instagram

EIGENAREN GEZOCHT De laatste tijd is er in Ede sprake van een toename van diefstal uit tuinen en schuren. De diefstallen vinden voornamelijk plaats in de nachtelijke uren. De dader(s) betreden de tuin, voelen aan deuren en ramen en als deze niet zijn afgesloten maken ze van de gelegenheid gebruik om rond te kijken en goederen weg te nemen. Afgelopen nacht, woensdag 5 augustus 2020 om 05:15 uur, hielden wij op de Sportlaan een verdachte aan. Dit n.a.v. een melding van een verdachte situatie in een tuin aan de Bodenheimstraat. Bij de verdachte werden goederen aangetroffen waar hij geen verklaring voor had, namelijk: -ingevroren zelf gemaakte (rozijnen)broodjes, -kipfilet -gehakt -een slijptol -een schroevendraaier set -een accu schroefboormachine (sticker met ''kapot'') -Een freesmachine Kennelijk was deze verdachte eerder die nacht ook al betrokken bij een verdachte situatie bij een woning op de Wandscheerstraat. De verdachte is door ons aangehouden en de goederen zijn in beslag genomen. Wij zijn op zoek naar de eigenaren van de bovenstaande aangetroffen goederen. Kijk even in uw vriezer! Mist u deze goederen? Neem dan contact op met Politie in Ede via 0900-8844 of stuur een privébericht. Referentie: 2020366188 #PolitieEde #Heterdaad #Diefstal #Schuur #Rozijnenbroodjes

A post shared by  Politie Ede (@politieede) on

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie