Afbeelding
Rene Verhulst

Hulpdiensten spreken van rustige jaarwisseling in Ede

1 januari 2021 om 11:21 Overig

EDE De hulpdiensten spreken van een zeer rustige jaarwisseling in Ede. Zowel de brandweer als de politie is heel tevreden over het verloop van deze oud en nieuw. Ook burgemeester Rene Verhulst was blij dat het rustig is gebleven. ,,Hulpverleners en collega’s bedankt voor de inzet in de oudejaarsnacht.”

Volgens de politie waren er geen noemenswaardige incidenten in Ede. ,,Het was heel rustig op straat. Zeker in Veldhuizen was het opvallend rustig dit jaar”, aldus een woordvoerster van de politie.

De brandweer van Ede Stadspoort hield deze jaarwisseling een zogenoemde volgdienst, maar veel konden ze hun volgers niet laten zien. ,,Het is in Ede erg rustig gebleven, waardoor we jullie met ‘maar’ bij een melding hebben kunnen ‘meenemen’.”

In de buitendorpen waren wel her en der wat brandjes. Zo woedde aan de Radioweg in Harskamp brand in een leegstaande woning, de brandweer heeft de woning gecontroleerd laten uitbranden. Verder werden in Wekerom caravans en kerstbomen in brand gestoken en in Lunteren zorgden brandende banden voor veel rook.

Lees hier meer over de jaarwisseling in Ede.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie