Afbeelding
Politie Ede

Politie praat bebloede man met mes de auto uit in Otterlo

Overig

OTTERLO Twee Edese agenten troffen vrijdagavond in Otterlo een bebloede man aan in een auto. ,,Daarna zagen we gelukkig al snel dat hij een mes onder zijn bovenbeen had liggen.”

De agenten reageerden op een telefoontje over een conflict naar alarmnummer 112. De meldkamer hoorde een hoop tumult op de lijn, maar kon niet duidelijk krijgen wat er precies aan de hand was.

In Otterlo zagen de agenten vervolgens een auto midden op de weg staan met de lampen aan. ,,In het voertuig troffen we één persoon aan. Hij bleek onder het bloed te zitten.” Hij had tevens een mes bij zich, maar de agenten hebben hem ‘met duidelijke aanwijzingen uit de auto gepraat en aangehouden’.

De verdachte bleek met zijn hand onder meer een deur van een woning in te hebben geslagen, waardoor hij onder het bloed zat. Nadat hij behandeld was aan zijn verwondingen, is hij overgebracht naar het cellencomplex in Arnhem.

,,De verdachte wordt op dit moment verdacht van vernieling en overtreding van de Wet Wapens en Munitie. Zaterdag gaat de recherche verder met deze zaak en kan het zijn dat er nog meer strafbare feiten ten laste worden gelegd. Het mes is uiteraard in beslag genomen”, aldus de politie.

advertentie
advertentie