Afbeelding
tedxmedia

Reparatiewerkzaamheden na lekkage aan de kruising Koekeltse Boslaan - Peppelensteeg Ede

Overig

EDE Aan de kruising Koekeltse Boslaan - Peppelensteeg in Ede is er zaterdagmiddag rond 16.30 uur een lekkage ontstaan. Als gevolg van een leidingbreuk is er sprake van minder of geen waterdruk. Vitens is op dit moment bezig met de reparatiewerkzaamheden en verwacht zondag klaar te zijn. 

Het sportpark is momenteel niet via de Kastelenlaan en Koekeltse Boslaan te bereiken. Bestuurders moeten via de Noorder Parallelweg en de Horsterweg rijden.

Bestuurders reden op een afgezet stuk tegen de richting in. De politie heeft kentekens genoteerd. Er is niet bekend of bekeuringen worden uitgedeeld. Een agent ter plaatse heeft zich wel uitgesproken: ,,De weg is er gewoon compleet niet op ingericht. Het is echt onverstandig dat mensen die weg kiezen tegen de richting in.’’

MOF Zaterdag werd nog gezegd dat Vitens het lekkageprobleem diezelfde avond nog op zou lossen. Dit bleek echter niet haalbaar, dus werden de werkzaamheden zondagochtend hervat. Hierbij wordt een rvs mof om het gat geplaatst, waardoor dit gedicht wordt.

Kruising Koekeltse Boslaan, Peppelenstee Ede
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
De rvs mof die de lekkage moet gaan oplossen.
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie