Afbeelding
N70trail.nl

Wandelen met ARocha

zaterdag 26 november 2022 9:00 t/m 16:00

Noteer nu vast in de agenda en geef je op: zaterdag 26 november om 9.00 uur. Op deze dag willen we een deel van  de N70 gaan wandelen in het Rijk van Nijmegen , zo ‘n 7 km.. Een bijzondere  route waarbij je liefst 8 ‘bergen’ tegen kunt komen, waaronder de beroemde Duivelsberg. De route is uitdagend en de beloning is zoet: fenomenale uitzichten over kastanjebossen, de Waal-& Ooijpolder en een zeer afwisselend gebied.

We wandelen door  oude loofbossen  met  400 plantensoorten, zeldzame broedvogels en – nog veel zeldzamer – de resten van een meer dan duizend jaar oude heuvel met kasteel, motte Mergelpe, bij de Duivelsberg. Bij het pannenkoekenhuis op de Duivelsberg willen we lunchen.

Vertrek uit Bennekom om 9.00 uur bij de parkeerplaats van de Brinkstraatkerk (Krulweg). Daarna ontmoeten we elkaar bij Hotel-restaurant ‘Spijker- Rijksstraatweg 291 Beek-Ubbergen en drinken een kopje koffie voordat we gaan wandelen.

 Wie mee wil kan zich opgeven via bennekom@arocha.org.  Graag voor  woensdag 23 november  met vermelding van de eventuele beschikbaarheid van een auto en het aantal zitplaatsen. Zodat we ook het vervoer kunnen regelen en iedereen die wil ook een plekje in een auto heeft.

Telefonisch aanmelden mag ook, bel met John: 0622827060.