Kerstconcert tbv Stichting Netwerk Dien je Stad

maandag 12 december 2022 20:00 tot 22:30

LIVE KERSTCONCERT VOOR GOED DOEL EDE - Voor velen duurde het te lang, maar eindelijk kan weer een live kerstconcert mèt bezoekers plaats vinden. Op 12 december in de concertzaal van Johannus Orgelbouw in Ede. Het concert wordt georganiseerd door de Vriendenstichting Netwerk Dien je Stad. Behalve de gelegenheid een bijzonder concert bij te wonen, steunt u de vrijwilligersorganisatie Netwerk Dien je Stad. De kosten om dit concert mogelijk te maken, worden door lokale sponsoren gedekt. Daardoor komt de volledige kaartopbrengst ten goede aan Stichting Netwerk Dien je Stad. 

Stichting Netwerk Dien je Stad

Deze vrijwilligersorganisatie is in 2009 opgericht met als doel jongeren in te zetten om steun en netwerk te bieden aan medebewoners die eenzaam zijn of in een kwetsbare situatie zitten. Inmiddels zijn er ruim 1.300 jongeren bij Netwerk Dien je Stad actief. De stichting wordt gesubsidieerd en is verder afhankelijk van financiële ondersteuning van particulieren, organisaties, giften, bedrijven, business- en serviceclubs. In 2021 zijn er, ondanks beperkingen door corona, 850 projecten gerealiseerd, waarbij 1.340 jongeren aan 2.300 hulpontvangers steun boden aan in totaal 16.190 vrijwilligersuren. De stichting omvat vijf verschillende projecten:

- Netwerk Dien je Stad

- Coördinatie Vrijwilligers Vluchtelingen Ede (CVVE)

- Huiswerkproject; Maatjes, meer dan huiswerk

- Mentorproject Laten we Welzijn

- YourCube (maatschappelijke diensttijd)

In samenwerking met Rotaryclub Ede is twee jaar geleden de Vriendenstichting Netwerk Dien je Stad opgericht. Die zet zich in voor fondsenwerving om activiteiten en projecten te realiseren en het vergroten van de bekendheid. 

Uitnodiging Kerstconcert 

Op het programma staat bekende kerstmuziek die in klassieke en moderne uitvoering ten gehore gebracht zal worden. Onder leiding van André van Vliet (orgel) en medewerking van Jan Lenselink (vleugel), Hendrie Westra (slagwerk), Arjan en Edith Post (trompet) en zanggroep Embrace.

Kaarten (40 euro inclusief koffie/ thee en aangeklede borrel) zijn vanaf nu te bestellen via kerstconcert@dienjestad.nl. Info: www.dienjestad.nl/kerstconcert

Locatie