teken en schilderlessen
teken en schilderlessen annick gaarthuis

teken en schilderlessen

dinsdag 13 december 2022 19:00 tot 20:30

Heb jij het altijd al leuk gevonden om te tekenen of illustreren? Maar vind je het moeilijk om hier tijd voor vrij te maken? Of misschien vind je het moeilijk om het verder te ontwikkelen? Ik weet uit ervaring dat het soms lastig kan zijn om thuis aan de slag te gaan. Daarom stel ik elke dinsdag of woensdag mijn atelier open voor anderen! Hier krijg je de vrijheid om verschillende materialen te ontdekken en op een positieve manier jezelf te ontwikkelen.

Deze lessen zijn voor iedereen, van jong tot oud, van beginners tot meer ervaren tekenaars. Samen inspireren we elkaar. Of je nu een landschap wilt schilderen, een verhaal wilt illustreren, materialen wilt ontdekken of als je niet weet waar je moet beginnen. Er wordt niet volgens een klassikale methode gewerkt, iedere cursist werkt op eigen niveau en ik help je in je creatieve proces.

In het atelier mag iedereen zich thuis voelen. Er is een lade voor je werk en je kunt koffie en thee pakken. De groep blijft klein, tot 6 á 7 cursisten, zodat iedereen voldoende aandacht krijgt.

www.natuurkunstenaar.nl

Locatie