Sterrenwandeling Wilbrinkbos
Sterrenwandeling Wilbrinkbos Y. Cnossen

Sterrenwandeling Wilbrinkbos

zaterdag 17 december 2022 21:30 tot 23:00

VOORTHUIZEN - De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseren op zaterdag 17 december een nachtelijke wandeling door het donkere Wilbrinkbos. Er is geen maan, dus de kans op een mooie sterrenhemel is groot (zolang het maar niet bewolkt is). De boswachter wijst je op herkenbare sterrenbeelden en misschien hoor je ook de uilen wel. Vooraf online reserveren is noodzakelijk.
Tijd: start om 21.30 uur. Duur: ca. 1,5 uur.
Deelname: 8,00 euro p.p., donateurs 3,00 euro p.p. op vertoon van een geldige GLK donateurspas.
Tip van de boswachter: Het is een late wandeling en voor de uilen moet het wel stil zijn. Daarom is deze wandeling niet geschikt voor jonge kinderen. Neem een klein zaklantaarntje mee; het zal donker zijn.
Meer informatie en online reserveren: www.glk.nl/excursies

Locatie