Workshop Weer zin in je leven; voor meer plezier en levenslust
Workshop Weer zin in je leven; voor meer plezier en levenslust Annette Rijsemus

Workshop Weer zin in je leven; voor meer plezier en levenslust

vrijdag 20 mei 2022 10:00 tot 12:00

Wil jij sprankelen, onbevangen genieten, je vrij voelen en zin in het leven hebben? Dan is deze workshop bedoeld voor jou.

Herken jij dit? Je piekert veel, je voelt je al langere tijd somber en twijfelt aan alles, al helemaal aan jezelf. Je voelt je onzeker en falen. Je wilt begrijpen wat er aan de hand is, waarom je je voelt zoals je je voelt. Je wilt grip krijgen op de situatie, de controle houden en je wilt een oplossing. En die zoek je in je hoofd. Je wordt er moedeloos van en weet het niet meer.

Het stroomt niet meer.

Wat je wel weet is dat je je zo niet wil voelen en dat je het anders wilt, maar hoe dan? Samen gaan we op zoek naar de overtuigingen die jou belemmeren om vrijuit te leven en te genieten.

Hoe; met behulp van ontspanningsoefeningen ga je vertragen en meer stilstaan bij jezelf. Wat denk je, wat voel je en wat doe je? Door je steeds meer bewust te worden van je eigen gedachten en gevoelens en deze te accepteren, zul je voelen dat de kramp eraf gaat. Juist door te accepteren wat je voelt en contact te maken met je emoties. Je komt dan steeds dichter bij jezelf.  Het is een proces. Hoe meer je toelaat om er te zijn, hoe meer je loslaat. Dan gaat het steeds meer vanzelf en zonder moeite omdat de weerstand oplost.

Kom en ervaar zelf hoe dit voelt. En maak die eerste stap. Op weg naar een lichter leven. Voor meer informatie en opgave; https://raakbewust.nl/2022/04/27/workshop-weer-zin-in-je-leven-voor-meer-levensvreugde-en-levenslust/