Tuxis Ede's Best Run - voor zowel krachtpatsers als slingerapen
Tuxis Ede's Best Run - voor zowel krachtpatsers als slingerapen Matthijs Schonewille

Tuxis Ede’s Best Run - voor zowel krachtpatsers als slingerapen

zondag 25 september 2022 9:30 tot 17:00

Op 25 september 2022 vindt de “Tuxis Ede’s Best Run” plaats. Dit is een hardloopevenement met natuurlijke en uitdagende hindernissen voor zowel families als de geoefende survival-atleet. Er is een 4 km categorie voor “Family & Kids”, en een 8 km voor “groepen” en “recreanten”. Ook zal de Nederlandse survival-top tegen elkaar strijden tijdens de race. Meer informatie: www.edesbestrun.nl. Inschrijven voor de recreatieve categorieën kan nog tot 11 september! Voor updates kun je ons volgen op Facebook of Instagram.

Over survivalrun

Survivalrun is een strijd tegen de elementen. Tijdens de wedstrijden en trainingen zijn kracht, uithoudingsvermogen en techniek van essentieel belang. Door de toename aan populariteit van obstakel- en mudruns, is deze Oer Hollandse sport de afgelopen jaren flink gegroeid. De survivalrunbond Nederland is aangesloten bij NOC/NSF als nationale sport en telt inmiddels meer dan 80 trainingsgroepen in Nederland. Wil je weten wat survival is? Kijk dan naar dit FILMPJE van 2 minuten!

Leden van Survival Team Ede (STE) organiseren dit evenement elk jaar voor zo’n 1000 deelnemers. Extra handjes zijn altijd welkom. Dus lijkt je het leuk om “aapjes te kijken”, ga dan naar onze website!

De organisatie bedankt graag haar sponsoren!

Tuxis is voor de vierde keer hoofdsponsor. Het bedrijf levert innovatieve hosting-oplossingen en is dankzij het TCC (Tuxis Cloud Concept) een internationale speler op het gebied van IT infrastructuur. Naast Tuxis, doen Boels, Boele, Matemco, Autovakmeester Bennekom, Tvkar, Wikselaar Hoveniers, Stockz Sport- & Survivalteam Ede en Ice Cream Media een belangrijke bijdrage aan het evenement.

Locatie