Duiken in De Peppel
Duiken in De Peppel Emiel van Puffelen

Informatie over je duikbrevet halen bij de heiduikers

zondag 29 januari 2023 10:30 t/m 11:30

Zondagmorgen 29 januari vanaf 10:30 is er een informatie-ochtend bij De Heiduikers over het behalen van je duikbrevet. Wat kost het, hoe lang duurt het en wat moet je wel en niet aanschaffen? Wat kan je ermee? Hoe diep kan je dan duiken? Deze vragen en meer worden deze ochtend beantwoord. Je kan natuurlijk zelf ook vragen stellen. We geven deze presentatie in De Dolfijn, de gezamenlijke verenigingskantine. De manier van aanmelden voor deze gratis informatie-ochtend staat onderaan dit artikel.

Voordeel van een club is dat je makkelijk een buddy hebt om mee te gaan duiken. De trainingen zorgen dat je conditie en vaardigheid op peil blijft. Ook wordt er op zondagmorgen na de training gezellig bijgekletst. Soms laten leden foto’s of video’s van duikvakanties zien.

Dit jaar bestaan de Heiduikers 50 jaar en zal er in mei feest gevierd worden.

Meld je aan via info@heiduikers.nl

https://www.heiduikers.nl/

Locatie