Moeflonexcursie, Wekeromse Zand

zondag 15 oktober 2023 8:00 tot zaterdag 15 oktober 10:00

WEKEROM - De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseren op zaterdag 15 oktober een moeflonexcursie op het Wekeromse Zand. Op het Wekeromse Zand loopt een populatie van zo’n 60 moeflons. Zij houden het zand levend en dynamisch op deze mooie zandverstuiving. Overdag houden ze zich het liefst schuil in het bos. De boswachter neemt je mee op zoek naar de moeflons en vertelt je meer over dit bijzondere dier. De natuur blijft onvoorspelbaar, dus de kans dat we de dieren zien is redelijk aanwezig, maar niet gegarandeerd. Vooraf online reserveren is noodzakelijk.
•    Tijd: start om 8.00 uur. Duur: ca. 2 uur.
•    Deelname: 8,00 euro p.p., donateurs 3,00 euro op vertoon van een geldige GLK donateurspas.
•    Tip van de boswachter: Stilte tijdens de tocht is noodzakelijk. Deelnemers dienen er rekening mee te houden dat een deel van de wandeling door mul zand gaat. Deze wandeling is niet  geschikt voor kinderen jonger dan 12 jaar.
Meer informatie en online reserveren: www.glk.nl/excursies

Locatie