Sfeerbeeld van de vorige Neurocafé op 5 oktober
Sfeerbeeld van de vorige Neurocafé op 5 oktober Roos J. Ploeg

Ontmoet mensen die jou begrijpen bij het Neurocafé

donderdag 14 december 2023 19:00 tot 22:00

Zou je graag nieuwe mensen willen leren kennen, maar word je al zenuwachtig bij het idee dat je een avondje moet stappen op het museumplein? Ben je na een half uur al doodmoe van de herrie of weet je niet goed hoe je een gesprek moet beginnen met iemand?

Dan ben je van harte welkom bij de derde editie van het Neurocafé in Astrant! Wij zorgen voor een gezellige plek zonder achtergrondmuziek, waar je ervoor kan kiezen een spelletje te komen spelen, te tekenen/knutselen en met anderen kennis te maken, al dan niet aan de hand van kaartjes met voorbeeldvragen die je kan stellen om elkaar beter te leren kennen. Hier kan je mensen leren kennen die jou begrijpen en praten over de dingen die jij leuk vindt, zoals je speciale interesses. Neem ook lekker je knuffel of stimtoy mee als dat je helpt je meer op je gemak te voelen. De toegang is gratis en deze avond wordt georganiseerd door neurodivergente mensen. Het is niet nodig je aan te melden: je kan gewoon naar binnen lopen, ergens tussen 19 en 22 uur.

Niels komt vanaf 19:45 vertellen over hoe hij omgaat met zijn DCD (Developmental Coordination Disorder, in het Nederlands: coördinatie-ontwikkelingsstoornis). Wil je daar meer over weten? Sluit dan gezellig aan. Net als de vorige keer is er een fotograaf aanwezig. Als je niet op de foto wil, kan je dit aangeven.

Locatie