Afgelopen jubileumconcert
Afgelopen jubileumconcert Gerhard Starke

OBK presenteert: The sound of Christmas

zaterdag 16 december 2023 20:00 tot 22:30

The Sound of Christmas 


Onder de titel “The Sound of Christmas” geeft fanfareorkest OBK uit Otterlo o.l.v. Chris Kok op zaterdag 16 december a.s. een groots opgezet kerstconcert in het Kulturhus in Wekerom.

Het programma omvat een breed scala aan kerstmuziek in vele uiteenlopende stijlen. Dit varieert van een medley met traditionele kerstliederen tot filmmuziek uit bekende kerstfilms als Home Alone, en van het Stille Nacht tot een hele reeks “commerciële” kersthits uit het repertoire van Sky Radio. Als speciale gast heeft het orkest de vocal group Fellows uit Rhenen uitgenodigd. Deze 6 heren zingen een geheel eigen repertoire en zullen ook gezamenlijk met het orkest optreden. 

Het fanfareorkest van OBK timmert de laatste jaren stevig aan de weg met aansprekende concerten met een zeer veelzijdig repertoire in een theatrale setting. Met deze “Sound of Christmas” hoopt het orkest in een tot sfeervol kersttheater omgebouwd Kulturhus haar publiek wederom te verrassen met een net even wat ander kerstconcert dan gebruikelijk. Het concert begint om 20.00 uur en de entreeprijs bedraagt: 0-12 jaar 5 euro, 12 jaar en ouder 10 euro. De verkoop is aan de deur.

Locatie