Kerstconcert Zwijndrecht overzicht
Kerstconcert Zwijndrecht overzicht Hanno de Vries

Kerstconcert Oude Kerk Ede

woensdag 20 december 2023 19:30 tot 21:30

Op D.V. 20 december geven Tenira Sturm en Mark Brandwijk een kerstconcert in Ede (Oude Kerk). Tijdens deze avond willen we jongeren en ouderen, door middel van muziek en woorden, bij elkaar brengen rondom Gods Woord. De avond heeft een afwisselend programma waarin het kerstevangelie centraal staat. De muzikanten zijn Tenira Sturm (soliste), Mark Brandwijk (piano), Mark Westdorp (gitaar/bas), Jan-Willem Westdorp (percussie), 3Voices, Anne van Rijs (fluit) en een strijkkwartet. Dit jaar zingt ook speciaal voor dit concert samengestelde Vocal Group mee. Er is in het programma veel ruimte voor samenzang. Marcel Vroegop zal verbindende teksten spreken. Tijdens het concert collecteren we voor het werk van Geloofstoerusting. Kaarten kunnen worden gekocht via www.markbrandwijk.nl We zien uit naar gezegende concerten, tot eer van Gods grote Naam!

Locatie