Jan Vayne speelt op 18 februari op verzoek!
Jan Vayne speelt op 18 februari op verzoek! Edesche Concertzaal

Jan Vayne - The magic of improvisation

zaterdag 18 februari 2023 20:00 t/m 22:00

Jan Vayne improviseert!

Laat je meevoeren door de indrukwekkende improvisaties van Jan Vayne! Met zijn verbluffende techniek en zijn ontroerende spel raakt hij ongetwijfeld een gevoelige snaar; zeker als hij ook nog eens improviseert op jouw verzoeknummer! Maar Jan laat ook een andere kant van zichzelf horen. Naast alle bravoure en vuurwerk maakt hij ruimte voor verstilling en meditatie. Geniet mee en dompel je onder in een wereld zonder muzikale grenzen. 

Bösendorfer Imperial

Beluister in de Edesche Concertzaal een van ‘s werelds mooiste vleugels. De Bösendorfer Imperial is het vlaggenschip van de beroemde Weense pianofirma Bösendorfer. Wat deze vleugel uniek maakt zijn de negen extra bastoetsen. Deze tot acht octaven uitgebreide vleugel is bijna drie meter lang en heeft mede daardoor een schitterende klank. In Nederland is deze Imperial-concertvleugel alleen in de Edesche Concertzaal te vinden! 


Locatie