Afbeelding
MeerBomenNu, Floor Verdenius

Jonge boompjes oogsten in het Edese bos

zaterdag 18 februari 2023 10:00 tot 15:30

Het Edese bos is een relatief oud en zeer gevarieerd en soortenrijk bos. We zoeken er boompjes die ongewenst zijn omdat ze op een verkeerde plaats staan of op die plek niet kunnen floreren. Die jonge boompjes spitten we uit en geven we later weg, zodat ze op een betere plek uit kunnen groeien tot mooie volwassen exemplaren. Er is een dringende behoefte aan meer bos en hagen in Nederland.

Bijzondere kennis is niet vereist, als je kunt scheppen, sorteren en/ of tellen ben je van harte welkom. We oogsten elke twee weken, maar als je eenmalig wilt komen helpen kan dat natuurlijk ook. Meer algemene informatie kun je lezen op onze website meerbomen.nu/. Meer praktische details over deze activiteit vind je via https://bomenplanner.meerbomen.nu/events/326. Doe je mee?