Afbeelding
@Patrick Roukema

Geniet van 3 dagen vol voetbal in Ede

woensdag 16 augustus 2023 9:00 tot vrijdag 18 augustus 16:00

Bij Blauw Geel ‘55 worden jouw voetbaldagen in de zomervakantie waanzinnig leuk. Samen met Clubvoetbaldagen laten we jou 3 dagen genieten van uitdagende trainingsvormen, de individuele 7-kamp en het altijd spannende toernooi. Zo heb je een super invulling van de schoolvakantie.

Alle (voetbal)vrienden zijn welkom bij dit voetbalkamp

Iedereen (lid of geen lid van Blauw Geel ‘55) van 6 t/m 13 jaar kan aan dit bijzondere 3-daagse voetbalkamp meedoen. Je kunt dus al je vrienden uit de buurt of van school meenemen. Elke avond slaap je gewoon weer thuis.

Een onvergetelijk voetbalfeest

Dit jaar bestaat Clubvoetbaldagen 9 jaar en leggen we de focus op de ‘topspitsen’. Wat is hun geheim? Dat gaan we deze 3-daagse ontdekken. Hiervoor gebruiken we de nieuwste oefeningen om jou als voetballer te prikkelen. Maar ook de spelvormen zijn ontzettend belangrijk, want hier draait het om samenwerken. Zo ga je drie dagen met je voetbalvrienden aan de slag binnen en buiten de lijnen en groei je echt naar elkaar toe.

Genieten is het toverwoord

Bij Clubvoetbaldagen is plezier het allerbelangrijkste! Naast de training (4 uur per dag) is er genoeg tijd en ruimte voor een dolletje met je vrienden of vriendinnen. Daarnaast doen we toffe animatie en gaan we lekker met z’n allen lunchen. Er zijn zoveel prijzen te winnen, op en naast het veld, je pakt er vast wel eentje mee!

Inschrijven kan via: https://www.clubvoetbaldagen.nl/voetbaldagen-blauwgeel55/

Locatie