Marieke Kuijsten, manager Marktteam Ede-Bennekom van Rabobank Vallei en Rijn biedt de cheque aan, aan voorzitter Just Hageman van de Voedselbank.
Marieke Kuijsten, manager Marktteam Ede-Bennekom van Rabobank Vallei en Rijn biedt de cheque aan, aan voorzitter Just Hageman van de Voedselbank. Kees de Bruin

Personeel Rabobank Vallei en Rijn verrast Voedselbank Ede

19 juli 2019 om 20:25 lokaal Deel je nieuws

Geheel onverwacht werd er contact opgenomen vanuit de Rabobank dat ze Voedselbank Ede een cheque wilde aanbieden.

Vandaag was het officiële moment.

 

“Binnen de bank, krijgen de personeelsleden jaarlijks een voucher om een kerstcadeau te kopen”, vertelt Marieke Kuijsten, manager marktteam Ede-Bennekom. “Vooraf was met de collega’s afgesproken, dat als ze de voucher niet inwisselden het bijbehorende bedrag geschonken zou worden aan Voedselbank Ede. Afgelopen week liep de inwisseltermijn af en kon de telsom gemaakt worden. We zijn blij dat we € 777, 50 kunnen aanbieden, aan deze organisatie die zoveel goeds doet in Ede”.

Voorzitter van de voedselbank Just Hageman mocht de cheque in ontvangst nemen.

“We zijn erg blij dat de Edesche bevolking ons wil ondersteunen. Dit initiatief van het personeel van de bank is daar weer een mooi voorbeeld van. We hebben het hard nodig. We zijn op allerlei fronten bezig om de Voedselbank financieel gezond te maken. Dat kan niet zonder de hulp van de Edesche bevolking.  Of het nu gaat via de collectes in de kerken, de giften in supermarkten, donaties van particulieren of bijdragen van ondernemers. Alle financiële hulp is nodig om de voedselbank te laten voortbestaan. De afgelopen maanden hebben we veel support mogen ontvangen. We doen alles om de Voedselbank voort te zetten. Met de blijvende hulp van zovelen moet dat zeker lukken”.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie