Kom zingen bij kinder- en tienerkoor Jedaja

28 augustus 2019 om 14:11 Muziek Deel je nieuws

Veel plezier maken en lekker zingen, dat willen we allemaal wel! Daarom hebben we goed nieuws voor kinderen en tieners uit Ede en daarbuiten, want kinder- en tienerkoor Jedaja gaat weer van start op dinsdag 3 september.

Lijkt het je ook leuk om goed te leren zingen? Dan is dit je kans: we hebben weer ruimte voor nieuwe kinderen en tieners!

We repeteren elke dinsdagmiddag in de school aan de Oranjelaan in Ede: kinderen uit groep 3, 4 en 5 van 16.00-16.45 uur, kinderen uit groep 6, 7 en 8 van 16.45-17.30 uur en meiden die ouder zijn, zijn van harte welkom van 17.30-18.15 uur.

Jedaja is een christelijk kinder- en tienerkoor. Jedaja betekent “de Here loven” en dat is ook het belangrijkste wat we elke week doen. Het repertoire bestaat uit liedjes die gaan over alledaagse dingen, zoals vakantie of sporten, maar ook over liefde, vriendschap, de Bijbel, God en elkaar.

Naast zingen is er ook aandacht voor andere dingen, zoals “hoe moet ik op een podium staan?” en “hoe kan ik ervoor zorgen dat de mensen mij kunnen verstaan?” Ook besteden we aandacht aan mimiek en beweging.

En verder: gezellig is het er altijd. Samen met de dirigent en de pianist zorgen we ervoor dat er op de repetities altijd wat te beleven valt.

Dus heb je op dinsdagmiddag 3 september na school zin en tijd? Kom dan vrijblijvend eens naar de Oranjelaan 7 in Ede om te kijken, luisteren en/of mee te doen! Je zult er geen spijt van krijgen.

Meer info: zie onze website en Facebook.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie