Werk & Koffie, inspiratie voor een nieuwe baan

11 september 2019 om 09:46 Activiteiten Deel je nieuws

Op vrijdagochtend 20 september a.s. is de derde bijeenkomst van ‘Werk & Koffie’. We bieden op een laagdrempelige manier plek aan iedereen die werk zoekt of zich op een nieuwe loopbaanstap oriënteert. Er is veel ruimte voor ontmoeting en inspiratie.

Het thema voor deze bijeenkomst is: Hoe maak ik een loopbaanswitch?

Tijdens de bijeenkomst krijg je tips en ideeën voor je oriëntatie- en sollicitatieproces. Een ervaringsdeskundige zal haar verhaal vertellen over de loopbaanswitch die ze heeft gemaakt. Het leerwerkloket Foodvalley geeft informatie over de combinatie leren en werken in de regio. Aan het eind van de bijeenkomst is er de gelegenheid om individueel door te praten met een van de adviseurs van het leerwerkloket of met Leindert Vogel of Geke Valkenburg.

De bijeenkomst is van 09.45 - 12.00 uur. De zaal is open vanaf 09:30 uur. Deelname aan de bijeenkomst is gratis, maar we willen je wel vragen je aan te melden, dit kan door een e-mail te sturen naar geke@deloopbaancoach.nl

Werk & Koffie’ is een initiatief van Leindert Vogel (De Impact Recruiter), Geke Valkenburg (De Loopbaancoach) en Cultura Ede.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie