Dirigent en enkele koorleden superblij met nieuwe vesten
Dirigent en enkele koorleden superblij met nieuwe vesten Arjo Janssen

Koor Onbeperkt Talent blij met vesten.

12 september 2019 om 09:54 Verenigingen Deel je nieuws

Blije gezichten bij het koor Onbeperkt Talent!

Op de eerste repetitieavond van het seizoen deelde het bestuur prachtige blauwe sweatervesten uit aan iedereen.

Door een gulle gift van het RABO-bank Coöperatiefonds konden deze aangeschaft worden.

Hiermee kan het koor de zichtbaarheid vergroten. Om zo nog meer mensen te laten horen wat wij als koor kunnen. En het bevestigt direct al de saamhorigheid, iedereen wil wel met elkaar op de foto!

 

Het enthousiasme voor zingen en het plezier van met elkaar muziek maken, ongeacht beperkingen, dat is waar ons koor voor staat. 60 mensen – bassen, tenoren, alten en sopranen - repeteren iedere woensdag in het Kerkheem in Bennekom.

 

Dat een deel van het koor een beperking heeft is duidelijk, ruim voor de start van de repetitie rijden enkele taxibusjes het terrein op om mensen, soms met rolstoel, scootmobiel of rollator, op tijd naar de repetitie te brengen.

Maar als de repetitie begint zijn de beperkingen niet meer van belang. Ook al kun je misschien niet zo goed zien, lopen, of sociaal zelfstandig functioneren, zingen kunnen we allemaal! Met enthousiasme leidt de dirigent Karen Brouwer het koor door een nieuw stuk heen, ‘’Laat mij in die waan’’, van Guus Meeuwis. Er wordt hard gerepeteerd voor het concert op 16 november aanstaande, wat samen met het Edese koor In Between wordt gegeven (locatie: de kerk aan de Ganzeweide in Ede).

 

En met de mooie nieuwe vesten aan lukt het nog beter om samen als koor te laten zien wat we kunnen: verbinden met en door muziek!

Bedankt, RABO-bank Vallei en Rijn!

 

Het hele koor Onbeperkt Talent
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie