Jong Ondernemers Aeres MBO Ede organiseren food workshops

3 oktober 2019 om 17:17 Activiteiten Deel je nieuws

EDE – Aanstaande weken staan in het teken van de Dutch Food Week. Dat betekent dat voeding, productie en innovatie centraal staan. Vanuit het keuzedeel Ondernemerschap zijn binnen Aeres MBO Ede zes food ondernemingen ontstaan die ieder een eigen workshop geven.

Dutch Food Week
Tijdens de Dutch Food Week 2019 staan we stil bij het thema ‘Wat eten we?’. Waar komt ons voedsel vandaan? Hoe komt het van het land op ons bord? En hoe wordt het geproduceerd? Dit zijn slechts een aantal vragen die daar op aansluiten. De internationale food-sector vult tijdens deze weken het programma en Aeres MBO Ede is er daar één van!

Food workshops
Aeres Food Gevoel is het mini foodfestival waar de Jong Ondernemers zich presenteren. Tijdens Aeres Food Gevoel staan onze zes innovatieve ondernemingen, met ieder zo zijn specialiteiten, in de spotlight. Deze specialiteiten willen ze delen met iedereen die interesse heeft. Vandaar dat zij verschillende workshops organiseren en jij kunt daar ook bij zijn! Benieuwd hoe je groente- en fruitchips maakt? Altijd al willen weten hoe je gummybears maakt met eetbare bloemen? Of wil je voedselverspilling tegengaan met het maken van buitenbeentjessap? Er is van alles mogelijk!
Tijdens Aeres Food Gevoel zijn er twee gastsprekers die de dag openen met hun inspirerende verhalen over ondernemerschap. Tussen de workshops door wordt er een heerlijke lunch door de Food studenten van Aeres MBO Ede verzorgd. Na de workshops is er de mogelijkheid om tussen de borrel door, de producten van de ondernemingen te kopen.   

Er zijn maar een aantal plaatsen beschikbaar, dus ben je geïnteresseerd in de wereld van food en ondernemerschap? Schrijf je dan in via de website: https://www.aeresmbo.nl/agenda/ede/aeres-food-gevoel.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie