Kledingbank Ede draait weer op volle toeren

7 oktober 2019 om 08:27 Maatschappelijk Deel je nieuws

 

Alweer bijna een jaar na de opening en de kledingbank draait weer op volle toeren. Er zijn inmiddels al zo’n 600 mensen aangekleed dankzij alle donaties die we regelmatig mogen ontvangen.

Ook de tweedehands kledingbeurzen weten de kledingbank goed te vinden en schenken bergen kleding die na afloop van de beurs aan de kledingbank worden gedoneerd. Na de zomervakantie zijn er veel tweedehands kledingbeurzen die zich al weer richten op de komende winter en met overgebleven winterkleding komen en die hebben we natuurlijk hard nodig. 

27 september mochten we een prachtige donatie van de “Mooi meegenomen” kledingbeurs ontvangen, 28 september en 2 oktober van de 2e kans beurs-bennekom en 5 oktober de hekkensluiter kledingbeurs “Hip voor de Kleine knip” 

Wij willen onze dank uitspreken voor al die mensen die de kleding na afloop aan de kledingbank schenken

Vrijwilligers rijden af en aan om alle gedoneerde kleding bij de kledingbank te krijgen. Vind je het ook leuk om wekelijks of incidenteel kleding op te halen voor de kledingbank meld je dan aan als vrijwilliger logistiek, want wij zoeken nog een chauffeur met eigen vervoer. voor meer info zie: www.kledingbank-ede.nl

Wil je ook iets voor de kledingbank doen? U kunt de kwalitatief goede, schone kleding en schoenen in gesloten zakken deponeren in de rode containers op de volgende locaties in Ede.

Bij Kledingbank Ede, Marconistraat 13 tijdens de openingstijden: 

maandag:     9.00 - 11.30, 

dinsdag:     18.30 - 20.30, 

woensdag:  13.30 - 16.00

Albert Heijn aan het Rozenplein.

Koning Davidschool, Ceelman van Ommerenweg 5, 6711 JD  EDE

Stem voor Kledingbank Ede op: https://www.rabo-clubsupport.nl/vallei-en-rijn/stemmen

Bij de de Stichting Kledingbank Ede werken geen betaalde krachten. Al het werk wordt door vrijwilligers gedaan, maar dit betekent niet dat er geen kosten worden gemaakt. Door de toename van het aantal cliënten in de loop der jaren nemen deze kosten evenredig toe. Kledingbank Ede heeft geld nodig voor o.a. huisvesting, elektra, water en verwarming maar ook voor ondergoed en sokken die nieuw worden ingekocht. Wij zijn volledig afhankelijk van giften.U kunt ons steunen door eenmalig of periodiek een bedrag over te maken naar bankrekening: NL 82 RABO 0174 979 207 t.n.v. Stichting  Kledingbank Ede. Een officiële ANBI instelling en houdt in dat uw gift aftrekbaar is. Voor meer informatie zie www.belastingdienst.nl KvKnr: 55334563 Bij voorbaat onze hartelijke dank.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie