Paddenstoelenexcursie
Paddenstoelenexcursie Martijn Nugteren

Paddenstoelenexcursie landgoed Hoevelaken

10 oktober 2019 om 10:32 Natuur en milieu Deel je nieuws

HOEVELAKEN - Op zoek naar de sieraden van het bos, dat kan samen met de boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen op woensdag 23 oktober op landgoed Hoevelaken. Paddenstoelen maken het bos extra aantrekkelijk om in te wandelen. Als de boswachter dan ook nog vertelt welke soorten er allemaal groeien is een boswandeling in de herfst een feestje. Wie meegaat ontdekt de fascinerende wereld van de paddenstoelen. Een spiegeltje meenemen om de onderkant van de paddenstoelen te kunnen bekijken is handig.

Start: 14:00 uur aan de Westerdorpsstraat 68, Hoevelaken. Duur: ca. 2 uur. Deelname: 5,00 euro p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar 2,50 euro p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van een geldige donateurspas. Reserveren is noodzakelijk via www.glk.nl/activiteiten. Informatie: Keesjan Kleef, tel. 06-52519146 of Hans Keppel en Nel Schutz, tel. 06-15363228.

GLK bestaat 90 jaar en pakt daarom uit met extra activiteiten tijdens de Week van het Landschap in de herfstvakantie. Kijk voor het programma op glk.nl/weekvanhetlandschap.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie