Foto: Indigo
Foto: Indigo Foto: Indigo

Start cursus Liever Assertiever in Ede

14 oktober 2019 om 09:11 Zorg Deel je nieuws

Op maandagmiddag 18 november start Indigo met de cursus Liever Assertiever in Ede.

Weer ja gezegd tegen een klus op het werk terwijl u eigenlijk geen tijd heeft? Irriteert u zich al een tijdje aan een vriend, maar weet u niet hoe u dat moet zeggen? Vraagt de kapster of het naar wens is en durft u niet aan te geven dat het te kort is?

 

Voor volwassenen die het moeilijk vinden voor zichzelf op te komen en hun grenzen aan te geven, organiseert Indigo de cursus ‘Liever Assertiever’. U krijgt inzicht in de manier waarop u communiceert: wat zijn uw valkuilen en wat kan beter? In de cursus werken we aan het vergroten van uw gevoel van eigenwaarde. U leert dat u zich niet altijd hoeft aan te passen aan de ander en dat uw mening en gevoelens er ook mogen zijn. Daarnaast gaan we oefenen met vaardigheden: hoe kunt u nu het beste nee zeggen of omgaan met een conflict? Stapsgewijs leert u situaties aan te gaan die u voorheen uit de weg ging.

 

Petra: ‘Ik heb geleerd op een duidelijke en respectvolle manier aan te geven wat ik graag zou willen. Ik zeg nu gemakkelijker nee als ik iets liever niet wil doen. Nee zeggen tegen de ander is ja zeggen tegen jezelf.’

 

Praktische informatie

De cursus vindt plaats in Wijkcentrum Het Kernhuis in Ede en bestaat uit vijf bijeenkomsten van twee uur. De bijeenkomsten zijn van 14.00-16.00 uur. Deelname is gratis.

Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met Indigo: 026-3124483 of info@indigogelderland.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie