Tini van Gijtenbeek en Herman Prangsma bij het schilderij
Tini van Gijtenbeek en Herman Prangsma bij het schilderij Ingeborg Kriegsman

Kerstkaart Edese Schaapskudden

1 november 2019 om 11:42 Dieren Deel je nieuws

De kerstkaart van de Edese Schaapskudden is inmiddels bekend. Het schilderij dat is gebruikt voor deze kaart  is op woensdag 30 oktober gepresenteerd tijdens een bijeenkomst voor vrijwilligers en relaties in restaurant Buitenzorg. De Edese schilderes Tini van Gijtenbeek heeft voor de elfde keer een schilderij geleverd voor de kerstkaart en het is opnieuw een prachtig winters sfeerplaatje met schaapskooi en schapen. Zij deed de onthulling samen met Herman Prangsma, voorzitter van de Stichting Vrienden van de Edese Schaapskudden. 

Zowel Herman Prangsma als Gijs van Veldhuizen (voorzitter van de Stichting Edese Schaapskudde) spraken de genodigden toe en bedankten de vrijwilligers voor het werk dat ze voor de schaapskudden verrichten. 

De kerstkaarten worden nu door de vrijwilligers gedistribueerd bij de verkooppunten, deze worden zo snel mogelijk bekendgemaakt via de website en de Facebook pagina van de schaapskudde. 

De kaarten zijn net als voorgaande jaren verpakt in een plastic mapje; 6 kaarten met enveloppen voor 5 euro. Er zijn mapjes met zes nieuwe kaarten en mapjes met een mix aan kaarten, waarvan minimaal twee kaarten van dit jaar. 

Uiteraard zijn de kaarten ook per e-mail te bestellen via informatie@edeseschaapskudden.nl.

De opbrengst van de kerstkaarten is volledig voor de instandhouding van de schaapskudden.

Kijk voor meer informatie op www.edeseschaapskudden.nlen www.facebook.com/edeseschaapskudden

Kerstkaart Edese Schaapskudden 2019
Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie